Voorbeschouwing VV Gassel 1 vs FC de Rakt 1

9 oktober 2020 13:30

Michelle Soldaat

De vierde wedstrijd van de competitie 20/21 wordt aan komende zondag uit gespeeld tegen VV Gassel. Naar een wat moeilijk bevochten overwinning afgelopen zondag op Achilles Reek wisten de mannen van hoofdtrainer Eus Marijnissen de eerste driepunter te scoren. Kan het vaandelteam ook de eerste drie punten terug mee nemen naar park Moleneind?

‘’Zondag hebben we vooral in de eerste helft goed voetbal laten zien, waar we zeker vier à vijf goede kansen hadden.’’ zegt Eus Marijnissen. Uit die kansen vielen dan ook nog voor rust twee mooie goals van Mertens en Van Geelkerken. ‘’Helaas kregen we een penalty tegen, hij was dubieus al zeg ik het zelf, vervolgens gebeurt in de zestien van Achilles hetzelfde en daar krijgen wij de penalty niet. Daarna kwam ook het ongelukkige moment met McColm waaruit een rode kaart komt en het tweede tegendoelpunt waardoor de stand weer gelijk was.’’ zegt de oefenmeester van FC de Rakt. Het druk zetten van aanvaller Mertens leverde uiteindelijk het laatste en winnende doelpunt op. ‘’De verdediger kreeg het wat heet onder zijn voeten door het druk zetten van Thomas, uit eindelijk schiet hij hem dan zelf in het doel.’’ vertelt Marijnissen. 

VV Gassel heeft tot nu toe twee wedstrijden gespeeld in de competitie, waarin ze de eerste wedstrijd de punten deelde met Herpina en in de tweede wedstrijd de punten moesten mee geven aan SJO/SSA VESTA’19 uit Ravenstein. Geen goede start van de competitie. Daarnaast werd de goal nog niet vaak getroffen door de club Gassel. In de voorronde van de beker en in de twee competitie wedstrijden wisten zij even veel te scoren als dat FC de Rakt deed tegen Achilles Reek. ‘’Gassel is een hecht team, het is een moeilijk en stugge ploeg, willen we hiervan winnen moeten we zeker in de eerste helft goed voetbal laten zien.’’ zegt oefenmeester Marijnissen. 
Aankomende zondag mist Niall McColm door de schorsing die hij opliep in de wedstrijd tegen Achilles Reek waarin hij een rode kaart kreeg. 
Let op, ook bij deze wedstrijd is publiek nog niet welkom. De wedstrijdhoogtepunten zullen te volgen zijn via de Instagram Stories van FC de Rakt. 

VV Gassel vs FC de Rakt
Zondag 11 oktober 14:30
Sportpark De Oude Kamp

Delen

Lees meer over:
fc de rakt 1 voorbeschouwing

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!