Trainingen jeugd tot en met 26 jaar – update i.v.m. corona

1 maart 2021 22:00

Jeugdbestuur

Vanaf 3 maart zullen er door de overheid aangekondigde versoepelingen effect hebben op de trainingsvelden van FC de Rakt. Gelukkig mogen onze leden tot 27 jaar zonder beperkingen trainen. Spelers ouder dan 27 jaar mogen slechts in 2-tallen op 1.5m afstand trainen.

De jeugd tot 27 jaar mag buiten sporten in teamverband, zonder dat er anderhalve meter afstand gehouden hoeft te worden.

Uiteraard zijn alle wedstrijden of interacties met andere verenigingen nog steeds niet toegestaan, maar trainingen en onderlinge partijtjes zijn dus mogelijk.

Dit houdt in dat de trainingen voor alle teams volgens bijgaand schema (klik hier om te downloaden) zal gaan verlopen. Vanuit FC de Rakt geld het volgende:

  1. 20:45 eindigen is een richttijd. Houd rekening met de avondklok qua reistijd van spelers en trainers en het tijdig opruimen materialen en het doven van de lichten
  2. Voor de senioren is er een strikte scheiding tussen onder 27 jaar en 27 jaar en ouder. Onder de 27 jaar zijn er geen restricties qua trainingsvormen. 27 jaar en ouder mogen slechts in groepjes van 2 trainen met 1,5m afstand.
  3. Voor de senioren dient er een trainingsverantwoordelijke aangewezen te worden. Deze dient bij de training aanwezig te zijn. De namen doorgeven aan jeugdbestuur voor jeugd en senioren aan John Wijdeven.
  4. Bij opmerkingen of vragen contact leggen met het jeugdbestuur / John Wijdeven of bestuur@fcderakt.nl
  5. De kleedlokalen kunnen niet gebruikt worden.

We willen alle ouders/verzorgers en leden vragen om de algemene richtlijnen te blijven volgen, voor het gemak sommen we ze nog even op:

    • - Enkel (jeugd)spelers en de aangewezen begeleiders zijn welkom op de accommodatie; alle ouders a.u.b. buiten de poorten van de accommodatie blijven (ook niet om uw kind even op het veld af te zetten!)
  • - Bij klachten of koorts; blijf thuis en laat je testen.
  • - Vermijd drukte en houdt afstand (vooral bij afzetten en ophalen van de kinderen).
  • - Zorg voor goede hygiëne, was je handen voor en na het bezoek aan de accommodatie.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jeugdbestuur en bestuur FC de Rakt

Delen

Lees meer over:
corona

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!