Voetjebal, de 45 leukste minuten van de week!

15 september 2021 19:45


Voetjebal is het eerste speciale voetballende speel- leerconcept van Nederland voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier (samen met een ouder) kennis met een bal, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt.

Hallo leden van de Rakt,

We willen jullie graag kennis laten maken met Voetjebal.

Na het grote succes van ‘’Voetjebal op het gras’’ bij FC de Rakt gaan we op 2 oktober weer starten met de reguliere lessen van Voetjebal in de gymzaal van SLC De Wijde Wereld in Uden.

Op 25 september is er speciaal voor nieuwe leden een gratis proefles. Dus mochten jullie broers, zussen, vrienden, vriendinnen, neefjes of nichtjes hebben met kinderen in deze leeftijdscategorie die op een leuke manier kennis willen maken met het bewegen met een bal, dan zijn zij natuurlijk van harte welkom op zaterdag 25 september in de gymzaal van SLC de Wijde Wereld.

Je kunt je hiervoor inschrijven via de website (https://uden-veghel.voetjebal.nl) bij het kopje ‘’inschrijvingen’’. In het veld ‘’opmerkingen’’ kun je aangeven dat het gaat om een gratis proefles gaat. Vind je het leuk dan blijf je lekker meedoen, anders verwijderen we de inschrijving.

Hopelijk mogen we vele leden van de Rakt verwelkomen op 25 september. Tot dan…..

Met vriendelijke groet,

Het Voetjebal Team Uden-Veghel        

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!