FC de Rakt en de coronapas

23 september 2021 19:30


Vanaf 25 september gelden er in Nederland nieuwe regels. FC de Rakt heeft de regels van de gemeente en de aanwijzingen van de KNVB tot zich genomen. In dit artikel vind u de regels.

Op 25 en 26 september is het mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers, bestuurskamer, gangen, wc en terrassen zonder restricties. Gezien het mooie weer zal de kantine zal op deze 2 dagen slechts open zijn als uitleverpunt. Drankjes en eten kunnen op het terras genuttigd worden.
Vanaf donderdag 30 september zal de kantine ook binnen geopend zijn. De kantine zal in 2 delen onderverdeeld worden, een deel waar drankjes en eten afgehaald kunnen worden en waar de coronapas niet geld. Een ander deel is alleen te betreden nadat de coronapas en je indentiteitsbewijs zijn gechecked aan de bar. 
Op deze manier voldoen we aan alle regels en kunnen we weer nagenoeg als vanouds gebruik maken van onze accomodatie. We hopen op eenieders medewerking en begrip. Help de club en de vrijwilligers door de aanwijzingen op te volgen. Tot binnenkort op het terras of in de kantine, wij hebben er zin in.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!