Facebook Toestaan Niet toestaan

FC de Rakt 4 kampioen na spannende week!

29 april 2022 14:30

FC de Rakt 4

Na een bloedstollende week is FC de Rakt 4 kampioen geworden. Donderdag werd eerst gewonnen van Rhode. Nu werd gespeeld tegen WHV 3.

Van begin af aan was duidelijk dat WHV sportief de koploper wilde bestrijden. Aanvankelijk startte FC de Rakt goed en kwam het al snel via Sil van den Broek op 1-0 voor uit een corner. Na een foute pass achterin profiteerde WHV optimaal en werd de wedstrijd via de 1-1 weer totaal onnodig spannend. Gelukkig kwam er snel een reactie via het hoofd van Tim van den Elzen, uit een voorzet die de 2-1 tegen de touwen werkte. WHV hield vervolgens stand en bij rust was het verschil dan ook maar 1 doelpunt.
Invaller Coen van de Boogaard, die een aanval met een enorme uithaal wist af te ronden, bracht de zege pas in de laatste minuut in veilige haven, eindelijk was daar de 3-1!
Zie wedstrijdverslag FC de Rakt 4 voor meer!