Coach Marijnissen gaat nog een jaar door! - FC de Rakt

Coach Marijnissen gaat nog een jaar door!

28 december 2022 18:30


Hoofdtrainer Eus Marijnissen blijft nog minimaal 1 seizoen aan FC de Rakt verbonden.

FC de Rakt en Hoofdtrainer Eugene Marijnissen hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van nog een seizoen. Marijnissen, in 2018 gestart bij FC de Rakt, blijf zodoende in ieder geval tot de zomer van 2024 aan de club verbonden. 

FC de Rakt is na een valse start (2 nederlagen aan het begin van het seizoen) opgeklommen naar een 2e plek in de 4e klasse en zal er alles aan doen een hoge eindklassering te behalen onder haar coach en evenals afgelopen jaar tot op de laatste dag om promotie naar de 3e klasse te willen strijden.

De oefenmeester zou hiermee opnieuw geschiedenis schrijven, nadat in zijn 2e seizoen FC de Rakt kampioen in de standaard klasse had kunnen worden (door corona werd de competitie afgeblazen en daarmee het aanstaande kampioenschap) en afgelopen jaar werd voor het eerst om promotie naar de 3e klasse gestreden, nadat de blauwhemden een 2e plaats in de 4e klasse als hoogste eindrangschikking ooit voor FC de Rakt wisten te bewerkstelligen.

Doordat Marijnisse verlengt blijft het hechte team van spelers en staf nog wat langer gehandhaafd en ziet de coach ook de kans om (nog meer) jeugd in te gaan passen in het vaandelteam.
Delen

Lees meer over:
FC de Rakt 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!