Pupil van de Week: Kaj van Bakel! - FC de Rakt

Pupil van de Week: Kaj van Bakel!

19 april 2023 21:15

Bart Kuijpers

De negenjarige Kaj van Bakel is de (veel scorende) keeper van JO9-1. Zondag mag hij als Pupil van de Week de aftrap doen bij de wedstrijd tussen FC de Rakt 1 en SCMH. Een wedstrijd die volgens hem eindigt in een 3-1 overwinning voor ons eerste elftal.

Kaj is meestal keeper in zijn team, maar hij heeft dit jaar toch al drie keer gescoord. Hij heeft een superleuk team, maar kampioen worden gaat niet lukken. Maar dat is niet erg! "De wedstrijden en het trainen vind ik het allerleukst", zegt Kaj. 

Kaj zijn broertje is een zwemmer, die voetbalt niet. Zijn ouders doen nog niks bij de club, maar denken daar wel over na. En dat snapt wel want hij vindt niet alleen vanwege het voetballen De Rakt leuk. "Ik vind het superleuk bij FC De Rakt omdat we veel leuke dingen doen. Het schaatsen was heel leuk, net als het Gouden Kerstballentoernooi en ik heb heel veel zin in het Toontje Verkuijlen Toernooi en het voetbalkamp", zegt Kaj, die later hoopt de keeper van het eerste elftal te worden. Maar dan moet hij nog veel leren, maar dat doet hij van coach Bart en van Dirk, Michel en Tom (trainers). "Zij zijn heel aardig en hebben me al veel geleerd."

Kaj vindt voetballen het allerleukste, maar hij kijkt ook graag naar voetbal op tv of naar filmpjes op Youtube. Hij droomt ervan om zelf ook prof te worden en keeper van Real Madrid of Liverpool te worden. Of bij zijn favoriete club: Feyenoord. "Dat is de beste club en we worden kampioen" zegt hij. De beste spelers vindt hij de keepers Justin Bijlow en Thibaut Courtois van Real Madrid.

Maar eerst mag hij zondag de aftrap doen als ons eerste elftal tegen SCMH speelt. Volgens Kaj gaat het 3-1 worden voor De Rakt. 

Delen

Lees meer over:
pupil van de week

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!