"Vrijwilligers zonnepanelen" in het zonnetje - FC de Rakt

"Vrijwilligers zonnepanelen" in het zonnetje

5 mei 2023 14:30


Na de wedstrijd FC de Rakt 1 - SCMH 1 zijn de vrijwilligers die de zonnepanelen aan hebben gesloten meer dan terecht in het zonnetje gezet!

Zonnepanelen FC de Rakt officieel operationeel, verduurzaming compleet

Op 23 april 2023 was het dan zo ver. Eerder in de week zijn ook de laatste vier panelen aangesloten en daarmee zijn alle panelen op het dak van FC de Rakt operationeel. Eerder deze winter waren ook al de lichten in het clubhuis vervangen door LED, waardoor onze accommodatie bijzonder duurzaam is geworden. Deze monsterklus is door Ward, Rick en Martijn in goede banen geleid. Geheel in Rakt-stijl door eigen leden en vrijwillig. Middels dit bericht ook een hartelijk dankjewel voor de leggers en verdere ondersteuning!

Na de winst van ons 1e tegen SCMH zijn de heren in een volle kantine toegesproken door John Wijdeven en namens de hele club bedankt en in het spreekwoordelijke zonnetje gezet. Dankzij de zonnepanelen en LED-verlichting zet ook FC de Rakt de volgende stap in de energietransitie en de “opening” kon dan ook alleen geschieden door de drie heren.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!