FC de Rakt krijgt in John Wijdeven nieuwe voorzitter - FC de Rakt

FC de Rakt krijgt in John Wijdeven nieuwe voorzitter

12 mei 2023 16:45John zal als 6e voorzitter in de historie van FC de Rakt aan de slag gaan en daar wensen wij als club hem alle succes in toe!

 

Afgelopen ledenvergadering werd duidelijk dat FC de Rakt op zoek ging naar een nieuwe voorzitter. John Wijdeven, de langst zittende bestuurder in de geschiedenis van FC de Rakt, heeft zich opgeworpen om het stokje van scheidend voorzitter Erik Sanders over te nemen.
Onder luid applaus werd John verwelkomt als nieuwe voorman van de club.
Tijdens de welverdiende receptie voor Wilma van Kessel-van de Ven vanwege haar koninklijke onderscheiding werd de voorzitterswissel dan officieel kenbaar gemaakt.

Erik blijft actief als bestuurslid bij FC de Rakt, zoals afgelopen ledenvergadering ook bekrachtigd is.
Erik zal zich bezig gaan houden met de PR, het vrijwilligersbeleid, de vertrouwenscommissie en het Jeugdbestuur.

De overige bestuursleden en zijn/haar taken:
Teun van der Heijden is de opvolger van John Wijdeven in de functie van penningmeester en keerde afgelopen najaar terug in het bestuur. Teun neemt ook de sponsorcommissie onder zijn hoede.
Een ander nieuw bestuurslid sinds eind 2022 is Henk Vissers, Henk heeft de afgetreden Theo Donkers opgevolgd als secretaris en is daarnaast verantwoordelijk voor het wedstrijdsecretariaat en het scheidsrechtersplatform.
Thibo Wassenberg zal zich bezig houden met het Vrijwilligersplatform en de ICT.
Wilma van Kessel-van de Ven is verantwoordelijk voor de accomodatie, de ouder-, veld- en feestcommissie en blijf ook de Materialencommissie aansturen.
Marthijn Geurden zit namens het Jeugdbestuur reeds in het bestuur.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!