Voorbeschouwing FC de Rakt - Nieuw Woensel

7 maart 2020 10:00

Michelle Soldaat

Aankomende zondagmiddag staat er een moeilijke wedstrijd op het programma. FC de Rakt 1 ontvangt Nieuw Woensel thuis op sportpark Moleneind. De Eindhovense bezoekers staan met 32 punten uit zestien gespeelde wedstrijden boven het vaandelteam in de ranglijst maar er zijn vier wedstrijden minder gespeeld door de thuisploeg die derde staat met 29 punten uit twaalf wedstrijden. In de uitwedstrijd tegen Nieuw Woensel werd het eerder een evenwichtige stand waarbij de punten verdeeld werden. (2-2)

Trainer Eus Marijnissen blikt eerst terug op de vorige oefenwedstrijd van afgelopen donderdagavond die tegen 4e klasser Juliana Mill werd gespeeld. ‘’Een goed gevoel aan deze wedstrijd over gehouden.’’ vertelt hoofdtrainer Eus Marijnissen. ‘’Het is fijn om weer wedstrijdritme op te doen, net als de oefenwedstrijd van afgelopen dinsdagavond tegen het tweede elftal.

In de uitwedstrijd tegen Nieuw Woensel werd het eerder dit seizoen een gelijke stand van 2-2. ‘’We speelde toen niet goed, ik was niet tevreden over een aantal spelers en heb toen de nodige wissels toegepast was effect had op het spel.’’ zegt de oefenmeester Marijnissen.

Of er kansen zijn tegen Nieuw Woensel wil de hoofdcoach zich niet volledig over uitlaten. ‘’We gaan altijd van onze eigen kracht uit en gaan natuurlijk voor een overwinning. We zijn compleet en zullen vanaf de eerste seconde bij de les moeten zijn en niet zoals bij de uitwedstrijd. Het vertrouwen is er, ook bij de spelers en dat moeten we ook laten zien.’’

De selectie zal zondag nog moeten spelen zonder de geschorste Nick van Leeuwen, die in het duel tegen VCO een rode kaart pakte. Verder lijken er tot nu toe geen wijzigingen te zijn in de selectie van het eerste team, of dit ook zo blijft is nog afwachten tot zondag!


Zondag 8 maart

FC de Rakt 1 – Nieuw Woensel 1

Aanvang 14.30, Sportpark Moleneind, Uden

Delen

Lees meer over:
FC de Rakt 1 Voorbeschouwing

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!