Nieuws

Hoofdsponsor

Coronaregels FC de Rakt

18 december 20:45  Vanaf 15 januari 2022 mogen de sportaccommodaties m.u.v. de kantine weer open. Er mag door iedereen gesport worden en FC de Rakt gaat dan ook per direct weer trainen volgens het geldende trainingsschema. Dit betekend ook dat douches, kleedkamers en wc's weer gebruikt mogen worden. Binnen zal echter boven de 13 jaar een mondkapje gedragen moeten worden, 1,5m afstand gehouden worden en de corona-checkapp getoond dienen te worden. Vrijwilligers hoeven de CTB niet te tonen als ze bezig zijn met hun vrijwilligerswerk.meer »

Prettige feestdagen en een gezond en sportief 2022

24 december 17:30  kei bedankt, we gaan weer vur een skon jaar!meer »


Voetbalclinic - 5 januari 2022

18 december 9:45  o.l.v. Jordy van Boxtel en m.m.v. Joep Willems en Joep Geneste (Spelers NEC JO15-1) Voor voetballers van 6 t/m 14 jaar meer »


AFGELAST: FC de Rakt toernooicommissie presents Gouden Kerstballentoernooi goes CHINA!

14 december 21:45  Update: Ivm de verlengde avond - lockdown en de aangescherpte coronamaatregelen, welke tot 14 januari 2022 gelden heeft de toernooicommissie in samenspraak met het jeugdbestuur het Gouden Kerstballentoernooi moeten afgelasten. meer »


EHBO-commissie zoekt versterking

8 december 17:30  Sinds enkele jaren beschikt FC de Rakt over een heuse EHBO-commissie. Binnen deze commissie worden er allerlei zaken rondom EHBO besproken en geregeld binnen FC de Rakt. Een belangrijke rol, want op en rond de voetbalvelden gebeuren er natuurlijk wel eens ongelukken. Als club willen we daar adequaat op kunnen reageren. Dit kan alleen maar als de EHBO-materialen in orde zijn, er voldoende mensen EHBO-getraind zijn en het beleid wordt bijgestuurd (denk bijvoorbeeld aan de AED). Dit gebeurd binnen de EHBO-commissie en die is op zoek naar versterking. Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen aan de EHBO van FC de Rakt, kom dan deze commissie versterken. Meld je aan bij info@fcderakt.nl of bel met 06-44924061.


Jeugdleiders/trainers bedankt en penningmeester blij dankzij PLUS actie

8 december 17:30  De afgelopen periode heeft winkelend publiek bij de PLUS in Uden meegedaan een actie voor clubs. Bij deze actie kon er gespaard worden voor een vereniging en ook FC de Rakt heeft hieraan deel mogen nemen. Een fantastisch bedrag van ruim 500 euro werd namens FC de Rakt door Wilma van Kessel in ontvangst genomen.meer »


Sponsorkliks - Gratis geld voor FC de Rakt

27 november 13:45  Door middel van een nieuw initiatief kun jij als lid zonder enige moeite sponsorgeld binnen halen voor FC de Rakt! Iedere keer als jij iets online besteld, kunnen wij daar via Sponsorkliks een commissie over vragen. Dat geld gaat dan rechtstreeks naar de club, zonder dat het jou iets extra kost.meer »


Prins Porcus d’n 55e Simon van Oers

11 november 19:15  Dit jaar voetbalt Prins Porcus bij ons eigen FC de Rakt! Natuurlijk zijn wij als club erg trots op onze jeugdige voetballer die in onze jeugd voetbalt! meer »


Met spoed gezocht: vrijwillers die QR-controles willen doen

5 november 11:30  Met ingang van morgen gelden er nieuwe coronaregels voor de sportsector. Om de overlast tot een minimum te beperken worden er nu vrijwillers gezocht die QR-codes willen scannen. Iedereen die gescand is krijgt toegang tot kleedkamers en kantine. Er wordt nog gezocht naar een oplossing om ervoor te zorgen dat iedereen maar één keer gescand wordt. Bijvoorbeeld door te werken met polsbandjes of stempels. "Het is geen leuke maatregel, maar we gaan wel proberen hem goed uit te voeren", zegt clubvoorzitter Erik Sanders. meer »


Pupil van de Week: Jip Jansen!

3 november 23:15  De negenjarige Jip Jansen is aanstaande zondag Pupil van de Week. Jip denkt dat De Rakt met 3-0 wint. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!