Nieuws

Hoofdsponsor

Pupil van de Week: Las van Rooij

19 mei 12:15  Las van Rooij mag bij de laatste reguliere thuiswedstrijd van het eerste elftal dit seizoen de aftrap verrichten. Volgens Las wordt het een probleemloze 2-0 overwinning voor FC de Rakt in de derby tegen Festilent. meer »

Jeugdkamp FC de Rakt 1 t/m 3 juli

11 mei 15:30  Voor wie: JO8 tot en met JO13 van FC de Rakt Wanneer: het kamp wordt gehouden van vrijdag(avond) 1 juli 18.00 uur tot zondag 3 juli ± 15.00 uur. Waar naar toe: we gaan naar Kampeerboerderij ’t Zand in Heeswijk. meer »

FC de Rakt JO19-1 speelt kampioenswedstrijd!

17 mei 11:30  Fc de Rakt Jo19-1 speelt a.s. zaterdag haar kampioenswedstrijd in Ottersum tegen VV Achates. Na de 9-2 zege op nummer 3 Festilent kan de titel in de 1e klasse de ploeg van Jaap van de Rakt nauwelijks meer ontgaan.meer »


FC de Rakt 4 kampioen na spannende week!

29 april 14:30  Na een bloedstollende week is FC de Rakt 4 kampioen geworden. Donderdag werd eerst gewonnen van Rhode. Nu werd gespeeld tegen WHV 3. meer »


Pupil van de Week: Tuur Daris!

20 april 16:30  De negenjarige Tuur Daris is de nieuwe Pupil van de Week. Zondag verricht hij de aftrap bij de wedstrijd tussen FC de Rakt 1 en Ulysess 1. Een wedstrijd die ons eerste elftal gaat winnen, want volgens Tuur krijgt Ulysess veel doelpunten tegen. En Tuur is keeper dus die kan dat weten. meer »


Pupil van de Week: Jayden de Bruijn!

31 maart 11:00  De achtjarige Jayden de Bruijn mag zondag de aftrap verrichten bij de wedstrijd tussen FC de Rakt en Vesta'19. Een wedstrijd die de Rakt gaat winnen, denkt Jayden. Jayden speelt JO9-1 en is zowel keeper als verdediger.meer »


Pupil van de Week: Bram Vervenne!

16 maart 15:15  Aanstaande zondag mag Bram Vervenne de aftrap doen bij de wedstrijd tussen FC de Rakt en Cito. Bram is acht jaar oud en speelt in JO9. "Ik speel meestal op het middenveld of als verdediger", zegt Bram. Hij heeft dit jaar al gescoord!meer »


Pupil van de Week: Melvin Klunder!

3 maart 8:45  De negenjarige Melvin Klunder mag zondag als Pupil van de Week de aftrap doen tijdens FC de Rakt 1 tegen Gassel 1. En daarna krijgt het publiek een spannende wedstrijd te zien, denkt Melvin. meer »


Prettige feestdagen en een gezond en sportief 2022

24 december 17:30  kei bedankt, we gaan weer vur een skon jaar!meer »


EHBO-commissie zoekt versterking

8 december 17:30  Sinds enkele jaren beschikt FC de Rakt over een heuse EHBO-commissie. Binnen deze commissie worden er allerlei zaken rondom EHBO besproken en geregeld binnen FC de Rakt. Een belangrijke rol, want op en rond de voetbalvelden gebeuren er natuurlijk wel eens ongelukken. Als club willen we daar adequaat op kunnen reageren. Dit kan alleen maar als de EHBO-materialen in orde zijn, er voldoende mensen EHBO-getraind zijn en het beleid wordt bijgestuurd (denk bijvoorbeeld aan de AED). Dit gebeurd binnen de EHBO-commissie en die is op zoek naar versterking. Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen aan de EHBO van FC de Rakt, kom dan deze commissie versterken. Meld je aan bij info@fcderakt.nl of bel met 06-44924061.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!