Nieuws

Hoofdsponsor

Toontje Verkuijlen toernooi overtreft zichzelf!

28 juni 20:00  Wat was het weer een geweldig toernooi afgelopen weekend bij FC de Rakt. Nou, je kan het beter een voetbalfestival noemen. Er zat voor iedereen wat in, van voetbalfan tot feestganger. En de timing van het weer kon niet beter.meer »

Jeugdkamp FC de Rakt 1 t/m 3 juli

11 mei 15:30  Voor wie: JO8 tot en met JO13 van FC de Rakt Wanneer: het kamp wordt gehouden van vrijdag(avond) 1 juli 18.00 uur tot zondag 3 juli ± 15.00 uur. Waar naar toe: we gaan naar Kampeerboerderij ’t Zand in Heeswijk. meer »

Zomervakantie voetbalclinic

28 juni 20:00  Maandag 25 juli, o.l.v. Jordy van Boxtelmeer »


Het FC de Rakt toernooi groter dan ooit: Toontje krijgt zun eigen muntje!

18 juni 11:00  Gelukkig na 2 jaar coronapauze mag ook het FC de Rakt toernooi weer georganiseerd worden. En de toernooicommissie heeft er zin in, maar ook de deelnemers, want in alle jaren dat het Toontje Verkuijlen toernooi wordt georganiseerd is er nog nooit zo’n grote opkomst geweest. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 24, 25 en 26 juni op het Park Moleneind in Uden en heeft als thema Zomercarnaval. Werkelijk alle leden komen aan bod tijdens dit weekend van het allerjongste pupilletje, wat bij FC de Rakt Rakkiebal heet, de dames en heren tot de oudste veteraan.meer »


Teamindelingen JO9 t/m JO19

7 juni 21:30  In dit bericht vind u de voorgenomen teamindelingen voor de JO9 t/m JO19. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij jeugdbestuur@fcderakt.nl.meer »


FC de Rakt schrijft historie met veilig stellen nacompetitie

7 juni 9:45  Voor het eerst in de geschiedenis gaat het 1e van FC de Rakt de nacompetitie om promotie naar de 3e klasse in. meer »


Pupil van de Week: Las van Rooij

19 mei 12:15  Las van Rooij mag bij de laatste reguliere thuiswedstrijd van het eerste elftal dit seizoen de aftrap verrichten. Volgens Las wordt het een probleemloze 2-0 overwinning voor FC de Rakt in de derby tegen Festilent. meer »


FC de Rakt JO19-1 kampioen na winst in Ottersum!

17 mei 11:15  Fc de Rakt Jo19-1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 1e klasse na een 1-4 overwinning in Ottersum tegen Achates. Mans Verwaaijen, Siem Timmers en Jurre van den Hoogen (2x) waren de doelpuntenmakers. Jaap, staf en spelers van harte proficiat met het kampioenschap!


FC de Rakt 4 kampioen na spannende week!

29 april 14:30  Na een bloedstollende week is FC de Rakt 4 kampioen geworden. Donderdag werd eerst gewonnen van Rhode. Nu werd gespeeld tegen WHV 3. meer »


Pupil van de Week: Tuur Daris!

20 april 16:30  De negenjarige Tuur Daris is de nieuwe Pupil van de Week. Zondag verricht hij de aftrap bij de wedstrijd tussen FC de Rakt 1 en Ulysess 1. Een wedstrijd die ons eerste elftal gaat winnen, want volgens Tuur krijgt Ulysess veel doelpunten tegen. En Tuur is keeper dus die kan dat weten. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!