Nieuws

Hoofdsponsor

Teamindeling jeugd seizoen 2021-2022

16 juni 20:15  Beste spelers en ouders, de teamindeling voor de jeugd voor aankomend seizoen is bekend. meer »

Erik Sanders: 'Club staat er goed voor, maar ik heb wel zorgen'

21 mei 15:45  FC de Rakt staat er na ruim een jaar coronacrisis goed voor. De financiën zijn op orde, het ledenaantal stabiel en met Rakkiebal werd er zelfs een nieuwe succesformule bedacht en uitgevoerd. Het stemt FC de Rakt-voorzitter Erik Sanders tot tevredenheid. Maar helemaal zonder zorgen is hij niet. De club draait voor een belangrijk deel op vrijwilligers en de vraag is of die blijken te zijn afgehaakt als de crisis straks voorbij is.meer »

FC de Rakt introduceert Rakkiebal, voetbal voor de jongsten

3 mei 20:15  In samenwerking met Voetjebal (voetbal vanaf 2 jaar) heeft FC de Rakt tijdens de coronacrisis gewerkt aan een uniek nieuw aanbod voor de jongste voetballers (5-7 jaar). Met Rakkiebal presenteert FC de Rakt een doordacht voetbalaanbod dat aansluit bij het voetjebalconcept en onze eigen jeugdopleiding.meer »

Vacature! Trainer voor FC de Rakt 2

29 maart 11:45  Voor het tweede elftal van FC de Rakt uit Uden zoekt de Technische Commissie met ingang van het seizoen 2021-2022 een nieuwe trainer die de trainingen verzorgt en het team op zondag begeleidt tijdens de wedstrijden. Het elftal komt momenteel uit in de 5e klasse en traint op de dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.30.meer »

Trainingen jeugd tot en met 26 jaar – update i.v.m. corona

1 maart 22:00  Vanaf 3 maart zullen er door de overheid aangekondigde versoepelingen effect hebben op de trainingsvelden van FC de Rakt. Gelukkig mogen onze leden tot 27 jaar zonder beperkingen trainen. Spelers ouder dan 27 jaar mogen slechts in 2-tallen op 1.5m afstand trainen.meer »

Crossen in de bossen

29 maart 11:45  Afgelopen zaterdag is de jeugd onder 10 t/m jeugd onder 13 lekker gaan crossen in de bossen op de mountainbike. meer »


Fun clinic FC de Rakt

29 maart 11:45  Doe jij aanstaande 6 mei mee?meer »


Tennis pupillen

3 februari 20:00  Afgelopen zaterdag hebben maar liefst 50 pupillen van FC de Rakt een tennis- en padelclinic gevolgd bij Park Hoeven. Door de wind was het ijskoud, maar gelukkig lieten de tennisleraren ons geen moment stil staan. Er was een afwisselend programma met tennisles, padelles, leuke balspelletjes en ook voetvolley op de tennisbaan. De kinderen hebben genoten en op een leuke manier kennis gemaakt met een andere sport!meer »


Marijnissen ook aankomend seizoen trainer FC de Rakt

13 januari 20:00  Eus Marijnissen is ook aankomend jaar de hoofdtrainer van FC de Rakt 1. De oefenmeester heeft zijn contract, dat afliep aan het einde van het huidige seizoen verlengd met nog een jaar. meer »


FC de Rakt Drive Thru

13 januari 10:00  Steun jij FC de Rakt door producten te kopen? Zaterdag 16 januari van 10.00 uur tot 11.00 uur kun jij de lekkerste dingen halen op de club! Denk hierbij aan kratten bier, blikjes frisdrank of dozen met snacks!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!