Nieuws

Hoofdsponsor

FC de Rakt en de coronapas

23 september 19:30  Vanaf 25 september gelden er in Nederland nieuwe regels. FC de Rakt heeft de regels van de gemeente en de aanwijzingen van de KNVB tot zich genomen. In dit artikel vind u de regels. meer »


Voetjebal, de 45 leukste minuten van de week!

15 september 19:45  Voetjebal is het eerste speciale voetballende speel- leerconcept van Nederland voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier (samen met een ouder) kennis met een bal, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt.meer »


Spaar je Club Gezond

4 september 13:30  Spek de clubkas samen met PLUS meer »


Trainingsrooster 2021-22

22 augustus 11:30  Hieronder het trainingsrooster voor komend seizoen.meer »


Techniek trainingen

3 juli 13:30  Ook volgend seizoen is Ryan Robinson weer betrokken bij de techniek trainingen voor de jeugd van FC de Rakt. Het is al weer voor het 4e seizoen dat Ryan en FC de Rakt deze samenwerking voort zetten. In het nieuwe seizoen gaat Ryan ook jonge trainers begeleiden bij het geven van techniek trainingen. Ryan weet zijn enthousiasme over te brengen op de jeugd, dat is een goede eigenschap voor een trainer. We hopen nu op een mooi voetbal seizoen ! Het bestuur van FC de Rakt meer »


Teamindeling jeugd seizoen 2021-2022

16 juni 20:15  Beste spelers en ouders, de teamindeling voor de jeugd voor aankomend seizoen is bekend. meer »


Erik Sanders: 'Club staat er goed voor, maar ik heb wel zorgen'

21 mei 15:45  FC de Rakt staat er na ruim een jaar coronacrisis goed voor. De financiën zijn op orde, het ledenaantal stabiel en met Rakkiebal werd er zelfs een nieuwe succesformule bedacht en uitgevoerd. Het stemt FC de Rakt-voorzitter Erik Sanders tot tevredenheid. Maar helemaal zonder zorgen is hij niet. De club draait voor een belangrijk deel op vrijwilligers en de vraag is of die blijken te zijn afgehaakt als de crisis straks voorbij is.meer »


FC de Rakt introduceert Rakkiebal, voetbal voor de jongsten

3 mei 20:15  In samenwerking met Voetjebal (voetbal vanaf 2 jaar) heeft FC de Rakt tijdens de coronacrisis gewerkt aan een uniek nieuw aanbod voor de jongste voetballers (5-7 jaar). Met Rakkiebal presenteert FC de Rakt een doordacht voetbalaanbod dat aansluit bij het voetjebalconcept en onze eigen jeugdopleiding.meer »


Crossen in de bossen

29 maart 11:45  Afgelopen zaterdag is de jeugd onder 10 t/m jeugd onder 13 lekker gaan crossen in de bossen op de mountainbike. meer »


Fun clinic FC de Rakt

29 maart 11:45  Doe jij aanstaande 6 mei mee?meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!