Gevoelige 0-2 nederlaag tegen Festilent kan de ambitie voor nacompetitie niet wegnemen.

FC de Rakt 1 (zon)

0 - 2

Festilent 1 (zon)

Competitie

4e klasse H

Datum

22 mei 2022 14:30

Scheidsrechter

P.L.A.G.M. Cornelissen

Accommodatie

Sportpark Moleneind
Aalstweg 7
5401ZR
UDEN
tel. 06-46038651

De 6 verliespunten tegen Festilent is nu het verschil met koploper Vorstenbosche boys, Is Festilent dan plots een angstgegener ???. Dat is zeer zeker niet het geval maar het is wel verschrikkelijk zuur. Je hebt thuis nog alles gewonnen en dat wil je ook in de laatste thuiswedstrijd zo houden.

De wedstrijd begint nog aardig voor FC de Rakt maar er sluipt iets van onvermogen in, we schakelen niet goed om, het veld wordt te groot en als in de 19e minuut uit een voorzet vanaf rechts Bauke van Tilburg bij de eerste paal vrij kan inkoppen sta je plots op 0-1. In de 28e minuut moet Melih Polat de gelijkmaker binnen schuiven maar hij kiest voor een hard schot dat via de paal even hard terug het veld inspringt.

Een minuut later, in de 29e minuut is het opnieuw Festlent dat scoort, Pepijn Schonenberg probeert vanaf de rechterkant van de 16 de bal hoog voor het doel te leggen maar ziet zijn bal met veel mazzel via de lat achter de doelman vallen 0-2. Er is dan nog genoeg tijd maar voor rust lukt het niet meer te scoren en zodoende is de ruststand 0-2.

Na rust waarin aanvallend gewisseld is zie je dat FC de Rakt zich wel opricht. Er wordt hard gewerkt en ook kansen gecreëerd, maar je hebt van die wedstrijden als je achter de feiten aanloopt lukt het scoren ook niet. Terwijl de tijd wegtikt lijkt het zulk een wedstrijd te worden.

Alle wissels worden ingebracht maar helaas het mocht niet baten, we hoeven er dan nu ook verder geen woorden aan te verspillen, het is nu gewoon balen en vanaf morgen alle pijlen op de volgende wedstrijd om de nacompetitie veilig te stellen.   

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!