Pupil van de Week: Jasper Rosier!

21 oktober 2021 15:45

Bart Kuijpers

Aanstaande zondag speelt FC de Rakt tegen Herpinia. De aftrap wordt verricht door Jasper Rosier, de spits van JO11-2. Hij denkt dat het publiek zondag veel doelpunten te zien krijgt!

Jasper (10 jaar) heeft dit jaar al vijf keer gescoord voor zijn team JO11-2. De doelpunten van spits Jasper hebben helaas nog niet geleid tot een overwinning. Maar dat maakt het plezier niet minder. “We hebben een hartstikke leuk team waarin we allemaal vriendjes zijn en we hebben in alle wedstrijden wel gescoord!.”

Jasper zijn broertje Simon voetbalde vroeger ook bij De Rakt. Nu is naast Jasper zijn papa sinds kort actief bij de club (als lid van de materialencommissie) en mama is een trouwe supporter. Het bevalt ze allemaal goed bij de club, zegt Jasper. “Het is een leuke club. Ze zijn niet zo streng en iedereen is er welkom.”

Messi

Jasper – die hoopt ooit in het eerste elftal te komen en groot fan is van Messi en nu dus ook van Paris Saint Germain – werd midden in de coronatijd lid van de club. Heel veel andere clubactiviteiten heeft hij dus nog niet mee kunnen maken, maar dat komt nog wel. En daardoor is er wel nog voldoende tijd voor zijn andere hobby’s, zoals Freerunnnen waarbij hij op dinsdags traint op zaken als salto’s en sprongen.

Zondag gaat Jasper de aftrap verrichten van FC de Rakt 1 tegen Herpinia 1. Daarna wordt het een leuke wedstrijd waarin ons eerste elftal opnieuw gaat winnen. “Ik denk dat het 5-3 wordt!”

Delen

Lees meer over:
pupil van de week

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!