Pupil van de Week: Jayden de Bruijn! - FC de Rakt

Pupil van de Week: Jayden de Bruijn!

31 maart 2022 11:00

Bart Kuijpers

De achtjarige Jayden de Bruijn mag zondag de aftrap verrichten bij de wedstrijd tussen FC de Rakt en Vesta'19. Een wedstrijd die de Rakt gaat winnen, denkt Jayden. Jayden speelt JO9-1 en is zowel keeper als verdediger.

Maar dat hij vooral in de verdediging speelt, weerhoudt hem er niet van om ook doelpunten te maken: hij scoorde al zes keer dit jaar. Samen met zijn vriendjes Melvin, Tuur en Bram hoopt Jayden dit jaar kampioen te worden.

Omdat papa behalve leider van het team ook scheidsrechter is, kan Jayden veel op de club zijn. "Ik vind het altijd leuk om met papa mee te gaan. Dan kan ik lekker speler", zegt Jayden, die nu al weer zin heeft in het Toontje Verkuijlen Toernooi. En hopelijk komt hij later in het eerste elftal. "Maar dan moet ik nog veel leren hoor."

Behalve voetbal doet Jayden ook graag zwemmen. En hij wil later militair worden. 

De favoriete speler van Jayden is Ronaldo, omdat die zoveel scoort. Zijn favoriete clubs zijn PSV. Manchester United en natuurlijk FC de Rakt. En dat laatste komt goed uit, want daar mag hij zondag de aftrap verrichten in de wedstrijd tussen het eerste elftal en Vesta'19. Jayden denkt dat onze club de wedstrijd met 3-1 wint. 

Delen

Lees meer over:
pupil van de week

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!