Hullie Pupil van de Week: Olaf de Haas!

21 januari 2020 16:45

Bart Kuijpers

Zondag mag Olaf de Haas als eerste Pupil van de Week in 2020 de aftrap verrichten in de wedstrijd tussen FC de Rakt en Keldonk. En dat wordt een spannende wedstrijd, denkt Olaf.
Bijna negen jaar is Olaf de Haas. Hij speelt in JO8-2 en speelt op alle posities, waarbij hij vaak mag keepen. Maar Olaf heeft ook al gescoord dit jaar. "Ik zou het het heel leuk vinden als we kampioen worden", zegt Olaf, die veel vriendjes heeft in het team. Hij heeft het heel goed naar de zin bij FC de Rakt. "Ik vond het zaalvoetbaltoernooi heel leuk en de pietentraining was heel gezellig."

Broertje Matijs speelt in JO-7 en papa en mama komen vaak kijken en supporten. Misschien zien ze Olaf ooit in het eerste voetballen. "Dat zou heel leuk zijn", zegt Olaf.

Hij houdt ook van gamen, buiten spelen, tv kijken en snoepen. Wat hij later wil worden, weet hij niet. Maar één ding weet hij wel: "Ik hoop nog heel lang bij FC de Rakt te blijven en ik wil een heel goede keeper worden. En het zou fijn zijn als we een vaste trainer krijgen op de maandagavond", zegt Olaf, die zelf voor PSV is.

Het wordt volgens Olaf een spannende wedstrijd zondag. "Ik denk dat onze club met 2-1 gaat winnen."

Delen

Lees meer over:
pupil van de week

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!