Gratis proefles voetjebal


Misschien hebben jullie het bericht van Voetjebal bij FC De Rakt al gezien op de site (https://www.fcderakt.nl/1/91/voetjebal-bij-fc-de-rakt/). Het was een hele leuke ochtend, zo leuk zelfs dat we iedereen van FC De Rakt kennis willen laten maken met Voetjebal.

Voetjebal is een speel- / leerconcept voor kinderen van 2 t/m 5 jaar die op zaterdagochtend lekker met papa, mama of een verzorger willen komen voetballen. Vanaf september doen we dit weer in een gymzaal, maar de komende weken doen we het op het hoofdveld van FC De Rakt.

Om jullie kennis te laten maken met Voetjebal geven we zaterdag 4 juli een proefles bij FC De Rakt. Op deze manier kunnen jullie kijken en ervaren wat Voetjebal is en mocht je het heel leuk vinden dan kun je je opgeven voor nog 3 extra lessen (zaterdag 11, 18 en 25 juli).

Wanneer je deelneemt aan de proefles en je wilt de 3 extra lessen ook volgen dan zijn de kosten €44,95 inclusief de officiele Voetjebal voetbal. Vind je de les toch niet zo heel leuk (we kunnen het ons bijna niet voorstellen) en wil je niet verder, dan is de proefles gratis.

Mocht je deel willen nemen aan de proefles, vraag dan aan papa of mama of ze een mailtje willen sturen naar udenveghel@voetjebal.com. Vermeld hierin je naam, achternaam, leeftijd en een telefoonnummer.

De definitieve planning volgt volgende week. Voor meer informatie over Voetjebal kun je kijken op de site: www.voetjebal.nl. Onder "Steden" staat Uden-Veghel, daar is meer informatie over onze locatie te vinden. Hopelijk horen we snel van jullie, groeten van het Voetjebal Uden-Veghel team!

Delen

Lees meer over:
jeugd voetjebal

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!