Langenboomseweg 7
5451JH
MILL
tel. 0485-452139

Een waslijst aan afwezige spelers door blessures, en met lichte klachten uit voorzorg voor de belangrijke nacompetitie. FC de Rakt trad daarom in Mill bij Juliana aan met 2 spelers uit O19 in de basis en 2 spelers uit de Jo19 op de bank. Nog zonder hoofdcoach en deze wedstrijd ook zonder zijn assistent zaten de geblesseerde spelers Menno Heijmans en Rik van de Boom  mee op de bank om te coachen. John Wijdeven  van V.T.Z en voorzitter bij FC de Rakt complimenteert de bank voor de goede orde.

FC de Rakt begint goed aan de wedstrijd en het levert dan ook in de 10e minuut de 0-1 op als Thomas Mertens vanuit het middenveld Jorg Verhoeven diep stuurt, die een op een zijn tegenstander dolt en de bal daarna binnen schiet 0-1. In een gelijk opgaande strijd scoort Juliana Mill in de 23e minuut de gelijkmaker als Wesel Klomp van buiten de 16 uithaalt en doel treft 1-1. De wedstrijd blijft in evenwicht en 1-1 is ook de ruststand.

Als in de rust blijkt dat JO19 speler Wes van Oort niet verder kan komt zijn teamgenoot Mels van Grunsven die nog 16 jaar is als debutant voor hem in het veld. Na de rust dringt Juliana Mill erg aan en als in de 60e minuut ook Levi van Beek niet verder kan komt ook de tweede debutant in het veld, Kay Kuijpers ook nog 16 jaar. In de 68e minuut weet Juliana Mill het overwicht om te zetten in een voorsprong als Cas Brienen van dichtbij kan binnen tikken 2-1.

In de 78e minuut kan ook Mans Verwaaijen uit de JO19 die vandaag zijn basis debuut maakte niet verder en komt good old Jeroen Smulders inmiddels 42 jaar in het veld. Dat FC de Rakt de laatste tijd veerkracht toonde gebeurt ook in deze wedstrijd want in de 80e minuut steekt Jorg Verhoeven Tomas Mertens weg in de 16 en deze schuift hem onhoudbaar binnen 2-2. De laatste wissel tot slot is Lars Gevers hij vervangt Peerke Kuijpers op de links back positie.

Met nog 1 wedstrijd te gaan en 1 punt voorsprong op de nummer 3 doet er deze wedstrijd zeker nog toe en dus zal nog een keer alles aan gedaan moeten worden om de 2e plaats veilig te stellen.