5401ZR
UDEN
tel. 06-46038651

FC de Rakt 6 was na de carnaval en met alle coronaperikelen zwaar gehavend maar wist door steun van Fc de Rakt 7 en met name FC de Rakt 8 alsnog een representatief team op de been te brengen tegen middenmoter Volkel 5.
De gasten beschikten over een zeer jeugdig elftal en ook zij kenden problemen waardoor ze met slechts 11 spelers (geen wissels) aan konden treden. Aanvankelijk ging het duel gelijk op maar gedurende de 1e helft werd Volkel als maar dreigender al wist FC de Rakt 6 via uitvallen van met name Devlin Kuipers gevaarlijk richting doel van Volkel te gaan. Toch is het Volkel dat de score opent. FC de Rakt wisselt dan direct. Joeri van Geelkerken valt na een kwartier al in en samen met Devlin zorgen zij voor nog meer drang richting het doel van Volkel. Via een harde uithaal van Devlin weet het 6e dan al snel weer terug te komen in de wedstrijd, 1-1.
Het spel ging gelijk op nadien. Toch is het Thijs Verkuijlen die niet lang voor de thee de fout in gaat en een onrechtmatige sliding inzet binnen de eigen "zestien". Een pingel voor Volkel is het directe gevolg en Volkel weet het kadootje goed uit te pakken, ruststand 1-2.
FC de Rakt  herpakt zich in de tweede helft. zonder onder meer leider Niels, captain Jesse en alleskunner Bart moest het de wedstrijd zien te kantelen. Ondanks dat Volkel het grootste deel van de tweede helft op de helft van de Rakt speelde is het toch FC de Rakt wat de foutjes afstrafte en de ruimtes die er ontstonden weet te benutten. Job Timmen en Jeffrey Vogels bezorgden het 6e een voorsprong en Volkel moest alle zeilen bijzetten om toch nog een resultaat te behalen. Na enkele corners, vrije trappen en een doelpoging dat in de laatste minuut op de lat uiteen spatte wist het 6e de zwaarbevochten overwinning veilig te stellen. Het 6e had deze overwinning en opleving hard nodig en kan weer voorzichtig naar boven kijken!